Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Personlig Servicetekniker - Serviceverkstad

Är du en duktig och erfaren bilmekaniker som vill utvecklas och få mer ansvar och kunna planera din egen arbetsdag? Tycker du att det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet och gillar att ta hand om både bilar och kunder? Är svaret ja är du kanske vår nya Personliga Servicetekniker.

Hos oss får du arbeta i en av Sveriges modernaste bilverkstäder med några av bilvärldens mest avancerade modeller.

Dagens bilar är laddade med teknik och i en ny bil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utbildningar, on-line-kurser med mera.

Som Personlig Servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Hos oss är kunden alltid i fokus och vi vill leverera en upplevelse i världsklass. Vi hoppas att du vill arbeta i vårt härliga team av tekniker.

Vi anställer löpande så ansök snarast. Sök tjänsten i Jönköping, maila Anders Lund, Servicemarknadschef anders.lund@nybergsbil.se