Lediga tjänster hos Nybergs Bil

Här nedan ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Hertz biluthyrning

Hertz biluthyrning i Jönköping och Nässjö

Vi söker personal till Hertz biluthyrning i både Nässjö och Jönköping.

Gillar du fart och fläkt, är stresstålig, ordningsam och serviceminded samt klarar av att ha många bollar i luften är detta ett jobb för dig.

Tjänsten innefattar en blandtjänst i Nässjö där du får göra allt inom biluthyrning, både vid disk, ute bland kunder och i tvätthallen. Bland annat checka in och ut bilar, städa, tvätta och leverera hyrbilar, planera det dagliga arbetet och alltid med ambitionen att få ge den bästa servicen till våra kunder.

Detta är en 60% dagtidstjänst i Nässjö men med chans att arbeta upp sina timmar i Jönköping där vi ofta behöver extrapersonal dag- och kvällstid.

Du ska behärska svenska och engelska och haft körkort minst 1 år.

Känner du att du inte kan söka tjänsten i Nässjö med fasta dagtider, så söker vi även extrapersonal i Jönköping. Där kan tiderna variera då vi har personal söndag till fredag från 05:00-22:30. Då blir det allt från schemalagda tider när ordinarie personal är lediga, eller vid snabba inhopp vid sjukdom, vabb eller annat.

Arbetsuppgifterna är de samma.

Intresserad av att få jobba med detta härliga gäng?

Maila ansökan märkt med vilken tjänst du är intresserad av till Susanne Enger susanne.enger@nybergsbil.se Vid frågor ring 036-30 46 88.

Personlig Servicetekniker - Serviceverkstad

Är du en duktig och erfaren bilmekaniker som vill utvecklas och få mer ansvar och kunna planera din egen arbetsdag? Tycker du att det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet och gillar att ta hand om både bilar och kunder? Är svaret ja är du kanske vår nya Personliga Servicetekniker.

Hos oss får du arbeta i en av Sveriges modernaste bilverkstäder med några av bilvärldens mest avancerade modeller.

Dagens bilar är laddade med teknik och i en ny bil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utbildningar, on-line-kurser med mera.

Som Personlig Servicetekniker planerar du själv din egen dag och har direktkontakt med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Hos oss är kunden alltid i fokus och vi vill leverera en upplevelse i världsklass. Vi hoppas att du vill arbeta i vårt härliga team av tekniker.

Vi anställer löpande så ansök snarast. Sök tjänsten i Jönköping, maila Anders Lund, Servicemarknadschef anders.lund@nybergsbil.se