Företagslunch i Nässjö

Generation Z det bästa som hänt Sverige sedan Zlatan.

Generation Z tar sina första beslutsamma steg på arbetsmarknaden. Vilka är de och hur får man ut det bästa av deras helt unika kompetens och förhållningssätt samtidigt som man passar in dem i ramen som ändå finns på arbetsmarknaden. Karolina Borg är Regionchef på Ung Företagsamhet och kommer dagligen i kontakt med länets mest drivna gymnasieungdomar. I år kommer närmare 1500 elever i Jönköpings län att driva UF-företag. Vad kan vi lära oss av dem och hur kan vi som företagare och förebilder bäst stötta dem under det år de driver UF-företag.

När: 6 november
Var: Nybergs Bil Nässjö
Tid: 12-13

Varmt välkommen att anmäla dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Är ni flera som kommer behöver alla anmälas genom formuläret. Bjud gärna in kunder och kontakter från andra företag och branscher så utökar vi nätverket tillsammans.

Anmäl dig senast 30 oktober för kostnadsfri lunch, anmälan mellan 31/10-5/11 debiteras med 200 kr.

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

** Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

  • Laddhybrid finns nu för alla Volvomodeller

    Nu kan du välja laddhybrid som motoralternativ till alla sju aktuella Volvomodeller. Är du nyfiken, träffa våra säljare på företagslunchen eller kontakta de här.

    Läs mer
  • Tanka och betala smidigt med telefonen

    Visste du att du kan betala enkelt via appen Carpay när du tankar hos Tanka? Läs mer eller kolla instruktionsfilmen för att komma igång.

    Läs mer