Företagslunch i Nässjö

Smålands Turism inleder höstens företagslunch i Nässjö med en intressant föreläsning om besöksnäringen i länet. Smålands Turisms VD, Helene Berg, kommer berätta om trender inom turismen, framtiden och vilken typ av turister vi kommer att ha samt vad de efterfrågar.

När: 4 september
Var: Nybergs Bil Nässjö
Tid: 12-13

Varmt välkommen att anmäla dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Är ni flera som kommer behöver alla anmälas genom formuläret. Bjud gärna in kunder och kontakter från andra företag och branscher så utvecklar nätverket.

Anmäl senast 28 augusti för kostnadsfri lunch, anmälan mellan 29/8-3/9 debiteras med 200 kr.

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

** Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

  • Laddhybrid finns nu för alla Volvomodeller

    Nu kan du välja laddhybrid som motoralternativ till alla sju aktuella Volvomodeller. Är du nyfiken, träffa våra säljare på företagslunchen eller kontakta de här.

    Läs mer
  • Tanka och betala smidigt med telefonen

    Visste du att du kan betala enkelt via appen Carpay när du tankar hos Tanka? Läs mer eller kolla instruktionsfilmen för att komma igång.

    Läs mer