Företagslunch i Nässjö

Välkomna på företagslunch med mingel och nyheter. Första onsdagen i varje månad bjuder vi in till företagslunch. Njut av en god lunch, nätverka och få de senaste nyheterna från oss och andra spännande gästföretag.

Företagslunch 7 november – En tillfällighet som blev en unik möjlighet

Allt som startade med en tillfällighet till kontoret blev istället början på en saga med unika möjligheter…

Att ta till vara på material och hitta lösningar med det som annars ses som skrot känns viktigt i en tid som denna, med en värld som lever över sina tillgångar och konsumtionssamhälle stundtals med ”slit och släng”-mentalitet. Hur kan vi använda de resurser vi har? Hur kan vi göra det så någon annan dessutom vill ha vad vi tar tillvara på? Ja, detta och mycket annat kommer Anna berätta om på företagslunchen.

Anna Giss som från början anställdes som ekonomichef till Nässjö Plåtprodukter AB fick en idé om hållbar inredning i plåt till kontoret, grabbarna i produktionen kliade sig både en och två gånger i huvudet och tyckte nog inte hon var riktigt klok…Blommor till kontoret? Behöver man ens det? Ja, det var kommentarer som haglade tillsammans med stundtals total oförståelse!

Kostnadsfritt om du anmäler dig senast onsdag 31/10. Pris 200:- vid anmälan mellan 1-4/11. Vid anmälan går det ut en automatisk bekräftelse. Har du ej fått någon inom 5 minuter anmäl dig igen eller ring oss.

Datum: Onsdag 7 november
Tid: kl 12 – 13
Plats: Nybergs Bil, Nässjö Hitta till oss

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

I samband med att du anmäler dig till lunchen godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida kontakter. Läs mer om vår integritetspolicy.

Tanka & Tvätta med bra rabatt

Stationsnätet med Tanka och OKQ8 är Sveriges största med ca 700 stationer. Tanka erbjuder alltid:
• 50 öre rabatt per liter Diesel (10 öre i pumpen och 40 öre i fakturan)
• 30 öre per liter Bensin och Etanol (10 öre i pumpen och 20 öre i fakturan)

Tanka använder s.k. ”Stolppris” det vill säga alla rabatter dras från aktuellt pris på stationen där tankningen görs. Inte att förväxla med Listpris som är väsentligt högre än skyltat pris på stationen. Jämför gärna Stolppris och Listpris på drivmedelsguiden.se

Läs mer om Tanka