Företagslunch i Nässjö

Välkomna på företagslunch med mingel och nyheter. Första onsdagen i varje månad bjuder vi in till företagslunch. Njut av en god lunch, nätverka och få de senaste nyheterna från oss och andra spännande gästföretag.

Företagslunch 8 maj – Nässjö IF – ledarskap i idrott vs företag

Patrik Gustafsson Thulin, tränare a-laget i Nässjö IF, föreläser om hur man bygger ett lag och jobbar med mål & visioner. Hur är det egentligen att driva en förening idag? Hur lockar man ungdomar och deras föräldrar till föreningar när konkurrensen från den digitala världen är ständigt närvarande.

Kostnadsfritt om du anmäler dig senast torsdag 2/5. Pris 200:- vid anmälan mellan 3/5-8/5. Vid anmälan går det ut en automatisk bekräftelse. Har du ej fått någon inom 5 minuter anmäl dig igen eller ring oss.

Datum: Onsdag 8 maj
Tid: kl 12 – 13
Plats: Nybergs Bil, Nässjö Hitta till oss

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

** Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.