Företagslunch i Nässjö

Nässjö Näringsliv Företagslunch Nybergs Bil

Nässjö – höglandets bästa handelsstad! 

Vad är planen för vårt nya handelsområde i Sörängen? Hur hänger våra handelsområden ihop med varandra? Vilket arbete finns bakom för att skapa ett brett och attraktivt utbud av butiker och restauranger? Marcus Wårdmark från Nässjö Näringsliv delar med sig av framtidsplanerna kring handeln i Nässjö och hur man tillsammans med Nässjö kommun och företagen jobbar mot målet att bli höglandets bästa handelsstad.

När: 4 december
Var: Nybergs Bil Nässjö
Tid: 12-13

Varmt välkommen att anmäla dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Är ni flera som kommer behöver alla anmälas genom formuläret. Bjud gärna in kunder och kontakter från andra företag och branscher så utökar vi nätverket tillsammans.

Anmäl dig senast 27 november för kostnadsfri lunch, anmälan mellan 28/11-3/12 debiteras med 200 kr.

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

** Behandlingen av personuppgifterna sker i enlighet med aktuella lagar och regler med fokus på att skydda den personliga integriteten när personuppgifterna hanteras. Vi sparar dina uppgifter så vi kan delge dig information och ev inbjudningar eller erbjudanden. Läs mer om vår integritetspolicy.

  • Laddhybrid finns nu för alla Volvomodeller

    Nu kan du välja laddhybrid som motoralternativ till alla sju aktuella Volvomodeller. Är du nyfiken, träffa våra säljare på företagslunchen eller kontakta de här.

    Läs mer
  • Tanka och betala smidigt med telefonen

    Visste du att du kan betala enkelt via appen Carpay när du tankar hos Tanka? Läs mer eller kolla instruktionsfilmen för att komma igång.

    Läs mer