Företagslunch i Nässjö

Välkomna på företagslunch med mingel och nyheter. Första onsdagen i varje månad bjuder vi in till företagslunch. Njut av en god lunch, nätverka och få de senaste nyheterna från oss och andra spännande gästföretag.

Företagslunch 7/3 – På vilket sätt kan en arbetslivspastor vara en resurs på ditt företag?

Vid olyckor, sjukdom, kriser eller vid stora personalförändringar och nedläggningar på en arbetsplats, kan behov uppstå av samtal och stöd i ledningen såväl som i personalgruppen. En pastor/präst kan ofta vara till hjälp i bearbetningen på olika sätt, inte minst de existentiella frågorna.

Pastor Erling Andersson från Missionskyrkan Nässjö har mångårig erfarenhet att jobba med dess frågor både inom den privata som såväl i den offentliga sektorn. På nästa  företagslunch delar han med sig av några erfarenheter och tips i mötet med det svåra i livet och hur man bland annat ordnar med en minnesstund vid dödsfall på ett företag.

Kostnadsfritt om du anmäler dig senast onsdag 28/2. Pris 200:- vid anmälan mellan 1-4/3. Vid anmälan går det ut en automatisk bekräftelse. Har du ej fått någon inom 5 minuter anmäl dig igen eller ring oss.

Datum: Onsdag 7 mars
Tid: kl 12 – 13
Plats: Nybergs Bil, Nässjö Hitta till oss

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00