Företagslunch i Nässjö

Välkomna på företagslunch med mingel och nyheter. Första onsdagen i varje månad bjuder vi in till företagslunch. Njut av en god lunch, nätverka och få de senaste nyheterna från oss och andra spännande gästföretag.

Företagslunch 5 december – Hur kan näringslivet tillsammans med den ideella sektorn bidra till en hållbar samhällsutveckling?

Samhället ställer allt högre krav på företags miljömässiga, etiska och sociala engagemang. Att skapa engagemang och dela med sig kan ofta sprida ringar på vattnet! Att inkludera dessa aspekter kan användas för att få en god värdegrund och stärka företagets CSR (Corporate Social Responsibility).

Susanna Stråhle, verksamhetschef för Hela Människan Ria Nässjö ger en inblick i arbetet att stödja människor med en socialt utsatt livssituation och delar tankar om möjligheten att lokalt stärka företags samhällsengagemang.

Kostnadsfritt om du anmäler dig senast onsdag 28/11. Pris 200:- vid anmälan mellan 29/11-2/12. Vid anmälan går det ut en automatisk bekräftelse. Har du ej fått någon inom 5 minuter anmäl dig igen eller ring oss.

Datum: Onsdag 5 december
Tid: kl 12 – 13
Plats: Nybergs Bil, Nässjö Hitta till oss

Vid frågor kontakta oss på 0380-37 37 37 eller 036-30 46 00

I samband med att du anmäler dig till lunchen godkänner du att vi sparar dina uppgifter för framtida kontakter. Läs mer om vår integritetspolicy.