Volvokort/Renaultkort

Du kan betala med ditt Volvokort eller Renaultkort i våra butiker och verkstäder. På Tankas drivmedelsstationer samt alla OKQ8s anläggningar kan du betala med korten. På Tanka får du alltid drivmedelsrabatt när du betalar med något av korten.

Du får alltid 20% rabatt på våra tvättprogram i vårt Bilspa. Läs mer om Nybergs Bilspa.

Dela upp betalningen på fyra månader ränte- och avgiftsfritt med ditt Volvo- och Renaultkort. Gör du riktigt stora köp kan du välja att dela upp betalningen på 12 månader mot en avgift och en låg ränta.

Korten är helt kostnadsfria och du får bonus på alla dina köp.

 • Volvokort

  Volvokortet är ett kostnadsfritt kreditkort som gör ditt liv med bilen lite enklare. Kombinera det med CarPay och du har en vinnande kombination – smartare bilekonomi helt enkelt!

  Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners

  Du behöver inte äga en Volvo för att ha ett Volvokort. Ansöker gör du enkelt med BankID.

  Ansök
 • Renaultkort

  Med Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol.

  Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners

  Du behöver inte äga en Renault för att ha ett Renaultkort. Ansöker gör du enkelt med BankID.

  Ansök
 • Upptäck en enklare bilekonomi

  CarPay är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. Du får en smart översikt över hela din ekonomi i mobilen. Allt ifrån saldo och transaktioner till sparkkonto och billån. Allt samlat på ett ställe inklusive dina bonuscheckar.

  NYHET! Betala ditt verkstadsbesök
  Nu kan du betala ditt verkstadsbesök direkt i CarPay. När din bil är klar hos oss får du en notis i mobilen samt en specifikation på det som gjorts. Gör din betalning och sen är det bara att hämta ut bilen.

  Läs mer och ladda ner appen idag!

   

  Läs mer