Volvokort/Renaultkort

Du kan betala med ditt Volvokort eller Renaultkort i våra butiker och verkstäder. På Tankas drivmedelsstationer samt alla OKQ8s anläggningar kan du betala med korten. På Tanka får du alltid drivmedelsrabatt när du betalar med något av korten.

Dela upp betalningen på fyra månader ränte- och avgiftsfritt med ditt Volvo- och Renaultkort. Gör du riktigt stora köp kan du välja att dela upp betalningen på 12 månader mot en avgift och en låg ränta.

Korten är helt kostnadsfria och du får bonus på alla dina köp.

Skaffa Volvokort och få 100 kr i extrarabatt

 • Skaffa Volvokort och få 100 kr i extrarabatt

  Tanka hör ihop med Volvokort och CarPay och tillsammans hjälper vi dig att spara både tid och pengar. Ladda ner appen CarPay och ansök om kortet enkelt där. Läs mer på tanka.se.

  * Du får 1 kr/liter i extra drivmedelsrabatt i 100 liter, vilket motsvarar 100 kr i extrarabatt. Rabatten gäller på Tanka t.o.m. 28/2 2018 vid tecknande av Volvokort senast 30/12 2017.

  Ansök
 • Volvokort

  Volvokortet är ett kostnadsfritt kreditkort som gör ditt liv med bilen lite enklare. Kombinera det med CarPay och du har en vinnande kombination – smartare bilekonomi helt enkelt!

  Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners

  Du behöver inte äga en Volvo för att ha ett Volvokort. Ansöker gör du enkelt med BankID.

  Ansök
 • Renaultkort

  Med Renaultkort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol.

  Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners

  Du behöver inte äga en Renault för att ha ett Renaultkort. Ansöker gör du enkelt med BankID.

  Ansök
 • Upptäck en enklare bilekonomi

  CarPay är en kostnadsfri app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde åt ditt Volvokort. Du får en smart översikt över hela din ekonomi i mobilen. Allt ifrån saldo och transaktioner till sparkkonto och billån. Allt samlat på ett ställe inklusive dina bonuscheckar.

  NYHET! Betala ditt verkstadsbesök
  Nu kan du betala ditt verkstadsbesök direkt i CarPay. När din bil är klar hos oss får du en notis i mobilen samt en specifikation på det som gjorts. Gör din betalning och sen är det bara att hämta ut bilen.

  Läs mer och ladda ner appen idag!

   

  Läs mer