Hem > Tjänster > Volvokort
Följ oss:

Dela upp dina köp med Volvokortet

Vinn tillbaka tanken!

Vinn tillbaka tanken! 31/10 i Nässjö

På fredag 31 oktober är det Halloween på Tankastationen i Nässjö. Vi delar ut läskigt godis mellan kl 14-18 och du har chansen att vinna tillbaka det du har tankat för. Svara på frågor och skriv en motivering. 1 vinnare utses av en jury och presenteras på Facebook.*

Välkomna till Tanka i Nässjö!

*Gäller den 31 oktober på Tanka i Nässjö. Varje deltagare svarar på frågor och skriver en motivering. Bästa motivering utses av en jury från Nybergs Bil och kontaktas personligen samt publiceras på vår Facebooksida. Juryns beslut kan ej överklagas. Om du vinner återbetalas det du har tankat för. Insättningen sker på ett Volvokort. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Med Volvokortet i din hand har du alltid tillgång till bra rabatter, erbjudanden samt valfrihet hur du ska betala. Alla dina fakturor som rör ditt bilägande samlar du på ett kort. Väljer du t ex att betala din Volviaförsäkring uppdelad på 12 månader via Volvokortet så kostar det dig inget extra.

Volvokort med VisaVolvokort Visa Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75 % av din resa med Volvokort med Visa.

 

 

Dela upp betalningen med Volvokort.

4 mån ränte- och avgiftsfritt

Dela upp betalningen på fyra månader ränte- och avgiftsfritt med Volvokortet.

Gör du riktigt stora köp kan du välja att dela upp betalningen på 12 månader mot en avgift och en låg ränta. Volvokortet har inga årsavgifter.

Läs mer om räntefri delbetalning

Ansök om Volvokort

Tanka billigare drivmedel

Alltid 10 öre lägre pris på Tanka

Volvokortet ger dig 10 öre/ l i rabatt på bensin, E85 och diesel. Tanka finns på Breviksv 64 i Nässjö.

På OKQ8, Jordbrov 10, i Jönköping får du 25 öre/l i specialrabatt på drivmedel.

Vid OKQ8 Abborraviken, Eksjö får du 10 öre/l i specialrabatt. Specialrabatt dras på fakturan.

Läs mer om Tankas priser.