Välkommen till Nybergs Bil
START
BEG.BILAR
FÖRETAG
TRANSPORTBILAR
VOLVO
FORD
RENAULT
DACIA
HERTZ HYRBIL
DÄCK
KONTAKT
Följ oss på Dela och bokmärk
Sommardäck
Däckhotell 450:-/säsong
Däckskifte
Boka serviceButik/erbjudanden DäckHertz
Jönköping: 036-30 46 00 Odeng. 38, 553 23 Jkpg Nässjö: 0380-37 37 37 Sörängsv. 64, 571 38 Nässjö Eksjö: 0381-66 20 70 Breviksv. 40, 575 33 Eksjö

nybergsbil@nybergsbil.se

Öppettider      Telefonnr

Kartor
Jönköping  Nässjö  Eksjö
Volvo Service 2.0

 Däckverkstaden

 

Däck & Direktservice
Vi är din däckspecialist och ingår i Sveriges största däckkedja. Vi kan din bil, dess egenskaper och hjälper dig hitta rätt däck så att du ska få de bästa köregenskaperna. Vi har ett sortiment av däck och fälgar för de flesta bilmärken.

Du kan boka tid för däckbyte direkt på vår hemsida eller komma förbi i vår Däck & Direktservice verkstad så hjälper vi dig på en gång medan du väntar. Du behöver inte beställa tid i förväg förutom i högsäsong.

Vi tar hand om de fem vanligaste arbetena: däck, avgassystem, bromsar/oljebyte samt yttre belysning.

Låt oss utföra säkerhetskontroller på dina däck med jämna mellanrum så kör du säkert på vägarna. Utnyttja möjligheten att betala ränte- och avgiftsfritt på fyra månader med ditt Volvokort. Välkommen till ditt däckproffs!

 Däckmärkning

EU:s nya däckmärkning
I november förra året trädde EU:s nya däckmärkning i kraft. Märkningen underlättar valet av däck genom att klassificera tre viktiga däckegenskaper: bränsleeffektivitet, våtgrepp (bromssträcka på vått underlag) och externt buller. Tillsammans bildar de en måttstock för däckets kvalitet och säkerhet.

 

Testa fälg på din bil

Vill du se hur fälgarna ser ut på din egen Volvo?
Med Volvo Hjul-appen kan du se vilken skillnad nya Volvofälgar gör åp din bil! Här visar vi ett urval av alla våra fälgar som dukan välja mellan. Tänk på att det alltid finns fler alternativ för varje Volvomodell.
Så här gör du: Fotografera din Volvo med telefonens inbyggda kamera. Välj sedan din Volvomodell och dra och släpp den valda fälgen så den hamnar på rätt plats. På ett ögonblick får du en bild av hur din Volvo skulle se ut med nya fälgar! Prova dig fram tills du hittar det alternativ du gillar bäst. Ladda hem appen här

 

Sommardäck prislista Prislista sommardäck
 I prislistan hittar ni priser för olika däckdimensioner. Kontakta oss
 så du är säker på att få  rätt däck till din bil.
 Passa på och boka tid för däckskifte redan nu.
 Prislista sommardäck

 

Välj rätt fälgVälj rätt fälg
Prova dig fram till vilka fälgar som passar din bil bäst. Välj vilken bilmodell du har och sen är det bara att testa olika fälgar. Prova fälg här.

Lilla däckskolanLilla däckskolan
Det är lätt att tro att däck är ett nödvändigt ont som bara får kosta så lite som möjligt. Men inget kan vara mer fel. Däck är den absolut sista länken mellan din bil och vägen som du färdas på. Det betyder att alla säkerhetssystem mer eller mindre sätts ur spel om däcken inte gör det jobb de ska.
Praktiska tips om däck här.

4 mån delbetalning4 mån ränte- och avgiftsfri delbetlaning
Betalar du med Volvokortet kan du dela upp beloppet för dina däck på fyra månader ränte- och avgiftsfritt. Du kan även välja att dela upp beloppet på längre tid mot en låg ränta och en mindre avgift. Du bestämmer själv.
Läs mer om Volvokortet.

Frågor & SvarFrågor & Svar om däck
Här får du svar kring vanliga funderingar kring däck.
Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor!
Se Frågor & Svar här.

DäckhotellDäckhotell
Nu slipper du lagra däcken hemma i garaget. Vi tar hand om dina däck och förvarar dem i vårt däckhotell. När det börjar bli dax för att byta däcken går vi i igenom dem och undersöker att de är i bra kondition.
 

Däck & Direktservice i Jönköping

Kålgårdsgatan 28, 550 02 Jönköping
Se öppettider här.

 

 

Avdelningschef
Jon Samojila
036-30 46 23
jon.samojila@nybergsbil.se

Mekaniker
Stefan Engström
036-30 46 83
stefan.engstrom@nybergsbil.se

Mekaniker
Jan-Olof Håård
036-30 47 27
jan-olof.haard@nybergsbil.se

Mekaniker
Dennis Börjesson
036-39 25 18
dennis.borjesson@nybergsbil.se

Jorik Delfsma  

Mekaniker
Markus Dahlander
036-39 25 17 
markus.dahlander@nybergsbil.se

Mekaniker
Jorik Delfsma
036-39 25 26
jorik.delfsma@nybergsbil.se

 

 

2014-04-11

Dags att vårstäda bilen!

Tips på hur du vårstädar bilen lagom till Påsk.

  >> Läs hela nyheten

2014-03-24

Volvo Polestar ställer upp med tre Volvo S60 i STCC 2014

Regerande mästaren Thed Björk fortsätter kampen om SM-guldet tillsammans med trefaldiga mästaren Fredrik Ekblom och prins Carl Philip Bernadotte som gör sin andra STCC-säsong.

  >> Läs hela nyheten

2014-03-05

Volvo Cars och Apple samarbetar och lanserar Apple CarPlay

Volvo Car Group (Volvo Cars) och Apple Inc. (Apple) går samman för att göra Apples välkända operativsystem tillgängligt för bilförare. Samarbetet kopplar ihop ett innovativt bilföretag med ett innovativt IT-företag. Resultatet heter Apple CarPlay och premiärvisas på bilsalongen i Genève.

  >> Läs hela nyheten

 

© 2009 Claes Nybergs Bil AB    |   Information om cookies   |   Kontakta Webmaster |   Sitemap
Denna wepplats är gjord för Internet Explorer 7+, Firefox 2.5+Safari och Chrome | Reserverar oss för eventuella felskrivningar på siten.

Denna webbplats hanteras av webbpubliceringssystemet Bluerange Easy. Läs gärna mer och testa själv på www.bluerange.se/easy